Skip to main content
Μαζί χτίζουμε τα θεμέλια της προληπτικής υγείας του αύριο

Αποστολή μας είναι να καινοτομούμε, να εμπνέουμε και να δίνουμε την πιο εξατομικευμένη εμπειρία συνεργασίας και τον πιο ποιοτικό εργαστηριακό έλεγχο με σεβασμό και αγάπη προς τον άνθρωπο.

Πολλές ασθένειες θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, να είχαν διαγνωστεί έγκαιρα και να είχαν αποφευχθεί ακόμη, εάν ο ασθενής είχε την κατάλληλη ενημέρωση και είχε πιο συχνή επικοινωνία με τον ιατρό του, διότι έτσι θα αυξανόταν η πιθανότητα για καλύτερη έκβαση στη θεραπεία αλλά και στην ποιότητα ζωής του.

Ανδρέας ΛαΐνηςΙατρός Κυτταρολόγος

Γνωρίστε την ομάδα μας

Το πολύ έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας σε συνεργασία με το τμήμα έρευνας, θα σας παρέχει πάντα τις πιο αξιόπιστες λύσεις τη στιγμή που τις χρειάζεστε.

Λαϊνης Ανδρέας κυτταρολόγος 3

Ανδρέας Λαΐνης

Ιατρός Κυτταρολόγος

Ο Λαΐνης Ι. Ανδρέας γεννήθηκε και έζησε στην Αθήνα, όπου αποφοίτησε το Η’ Λυκείου Πατησίων το 1977. Σε νεαρή ηλικία έχασε την μητέρα του από καρκίνο, γεγονός που καθόρισε τις μελλοντικές του επιλογές. Απόφοιτος Ιατρικής σχολής Α.Π.Θ. τον 7/1983, ξεκίνησε ειδικότητα στην έδρα παθολογικής ανατομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε την ειδικότητα του στο παθολογοανατομικό εργαστήριο ΙΚΑ Αθηνών, στο κυτταρολογικό εργαστήριο του αντικαρκινικού νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» έως τον Φλεβάρη του 1988 καθώς και στα περισσότερα νοσοκομεία Αθηνών.

Ίσως μέχρι σήμερα, ο νεότερος ειδικευμένος Ιατρός στην Ελλάδα. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία και απολύθηκε από το Γ.Σ.Ν. Θράκης στην Ξάνθη το 1989. Από τον 4/1989 έως 4/1990 διετέλεσε υπηρεσία υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείο Καμένων Βούρλων. Έκτοτε ιδιώτης κυτταρολόγος με ιατρεία σε αρκετές πόλεις της Ελλάδος.

Από τους πρώτους στην Ευρώπη το 1992 που έκανε ταυτοποιήσεις ιών και μικροβίων (ΙΝ SITU υβριδισμό), εφάρμοσε την υγρή κυτταρολογία από το 1998, το ΤhinPrep Pap Test καθώς και όλες τις εξελίξεις της σύγχρονης ανοσοκυτταροχημείας, μοριακής κυτταρολογίας κ.ά.

Μετεκπαιδευθείς σε διάφορα νοσοκομεία κυρίως του εξωτερικού και με συμμετοχή σε πολλά συνέδρια. Πάντοτε στην αιχμή της τεχνολογίας και της επιστήμης διαχειρίστηκε, με κριτήριο την υγεία – πνευματική και σωματική- , τις νέες πληροφορίες συνεισφέροντας στα πρωτόκολλα διαχείρισης όλων των σύγχρονων προβλημάτων υγείας στην ειδικότητα του.

Αριστείδης Διαμαντής κυτταρολόγος

Αριστείδης Διαμαντής

Ιατρός Κυτταρολόγος

Ο Αριστείδης Γ. Διαμαντής γεννήθηκε στον Βόλο, το 1959, όπου περάτωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και αξιωματικός ε.α του Πολεμικού Ναυτικού. Ειδικεύτηκε στην Κυτταρολογία, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά μαθήματα κυτταρολογίας του κατώτερου γυναικείου γεννητικού συστήματος και κολποσκόπησης στο νοσοκομείο «Whittington Hospital» του Λονδίνου και είναι αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).
Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 τοποθετήθηκε στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού και υπηρέτησε σε πολεμικά πλοία του Στόλου καθώς και στα Ναυτικά Νοσοκομεία των Αθηνών και της Σαλαμίνας. Διετέλεσε Διοικητικός Διευθυντής του Ναυτικού Νοσοκομείου του Ναυστάθμου Σαλαμίνας και Μέλος της Ανωτάτης Υγειονομικής Επιτροπής του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και Διευθυντής του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου, Διευθυντής Εκπαιδεύσεως & Έρευνας, Διευθυντής του Εργαστηριακού Τομέα και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Είναι καθηγητής στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), επιστημονικός συνεργάτης του Τομέα Ιστορίας των Ιατροβιολογικών Επιστημών του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και μέλος του Γνωμοδοτικού - Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τεκμηρίωσης Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου».
Τα σημερινά επιστημονικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται, κυρίως, γύρω από τη μελέτη και ανάδειξη της Ιστορίας της Κυτταρολογίας και των μορφολογικών επιστημών, της Ιστορίας της Ιατρικής καθώς και της Ιστορίας της Ναυτικής και εν γένει Στρατιωτικής Ιατρικής.
Είναι συγγραφέας και επιμελητής έκδοσης είκοσι (20) μονογραφιών και προσκεκλημένος ομιλητής σε περισσότερες από εκατό (100) στρογγυλές τράπεζες, επιστημονικές ημερίδες, σεμινάρια και διαλέξεις. Περισσότερες από τριακόσιες πενήντα (350) εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και/ή ανακοινωθεί σε συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν συμπεριληφθεί σε Τόμους Πρακτικών και ως Κεφάλαια Βιβλίων.
Είναι ιδρυτικό και διοικητικό μέλος και μέλος αρκετών ιατρικών και επιστημονικών εταιρειών και συλλόγων. Είναι Επίτιμο Μέλος (Honorary Member) της «Βαλκανικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιατρικής» (Balkan Military Medical Committee), Επίτιμο Μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Κυτταρολογίας» και της «Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου & Κολποσκόπησης» και «Κήρυκας του Ιπποκρατείου Πνεύματος».
Για το επιστημονικό, στρατιωτικό, κοινωνικό και συγγραφικό του έργο έχει αποσπάσει πολλές τιμητικές διακρίσεις και επαίνους και έχει βραβευτεί από το Γερουλάνειο Ίδρυμα, την Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Κυτταρολογίας, την Ακαδημία Αθηνών και το Writers Capital International Foundation.

Αναστασία Κελεμτζή

Ιατρός Κυτταρολόγος

Κυριακή Σαββίδου

Ιατρός Κυτταρολόγος

Πολυτίμη Νικολάου

Ιατρός Κυτταρολόγος

Δημήτρης Βασιλάκος

Μοριακός Βιολόγος

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
97
ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ
120
ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
73

Οι χώροι μας

Σας περιμένουμε και από κοντά να σας ξεναγήσουμε!

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας; Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας να σας καθοδηγήσει.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Close Menu

Στοιχεία Επικοινωνίας

Θέτιδος 4 & Μιχαλακοπούλου
115 28, Αθήνα
T: 210 72 38 880
E: info@mikroskopisi.gr
 
Γαλλίας 12 & Κ.Καρτάλη
38 221, Βόλος
T: 24210 27 127
E: volos@mikroskopisi.gr