Εταιρεία

Πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας.

Αρχική Εταιρεία

μικροσκόπηση - Διαγνωστικά Εργαστήρια

Το εργαστήριό μας άνοιξε αρχικά στον Βόλο το 1992, έχοντας στην αρχική σύνθεση του τον Κυτταρολόγο Λαΐνη Ι. Ανδρέα, ένα Βιολόγο και 2 παρασκευάστριες. Στην πορεία, καταξιώθηκε και διεύρυνε τον ορίζοντα του, χρησιμοποιώντας όπως και μέχρι σήμερα όποια καινούργια μεθοδολογία υπήρχε στην παγκόσμια πρακτική γύρω από την πρόληψη, πρόγνωση και έγκυρη διάγνωση.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ενημέρωση και η εξοικείωση του ανθρώπου με τον ιατρό ώστε να επιτευχθεί η πρόγνωση, η πρόληψη και η έγκυρη διάγνωση. Πολλές ασθένειες μπορούν να προληφθούν, να διαγνωστούν έγκαιρα και να αποφευχθούν εάν ο ασθενής γνώριζε, είχε εύκολη επαφή με τον ιατρό και έκανε εύστοχους χειρισμούς για την υγεία του με ελάχιστο κόστος (προσωπικό και υλικό).

Αρχή μας είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στην αιχμή της επιστήμης και τεχνολογίας, με σεβασμό και αγάπη προς τον άνθρωπο. Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας, η αξιοπιστία, η συνέπεια και πάνω από όλα η αμεσότητα, είναι ο λόγος που τα εργαστήριά μας εξακολουθούν να λειτουργούν με την ίδια ακμή και μεγαλύτερη δύναμη απ’ότι ξεκίνησαν.

Συνεργασίες με ιατρούς και κλινικές από όλη την Ελλάδα

Τα εργαστήριά μας έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται με ιατρούς, κλινικές, νοσοκομεία και ιδιώτες απ’ όλη την Ελλάδα.Πρόθεση μας είναι να διευρύνουμε περαιτέρω τις συνεργασίες μας, με όπλο μας την άμεση απάντηση με αξιοπιστία και συνέπεια, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα στην αιχμή της επιστήμης και τεχνολογίας.

Ανάλογα με την ζητούμενη εξέταση, κατόπιν τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας, μπορούμε να σας αποστείλουμε υλικά δειγματοληψίας και να σας καθοδηγήσουμε για τον τρόπο αποστολής. Αυτό ισχύει για όλες τις κυτταρολογικές, μοριακές, μικροβιολογικές και ανοσοκυτταροχημικές εξετάσεις του εργαστηριού.

Τομείς Εξειδίκευσης

Τα διαγνωστικά εργαστήριά μας και το εξειδικευμένο επιστημονικά προσωπικό τους που απαρτίζετε από ιατρούς και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων παρέχουν στο κοινό καθώς και στους ιατρικούς συνεργάτες μας τους παρακάτω τομείς εξετάσεων.

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΑ

Κυτταρολογικές εξετάσεις με εξειδίκευση στο Τεστ Παπανικολάου.

ΜΟΡΙΑΚΑ

Μοριακές εξετάσεις κυρίως για co-testing με υλικό υγρής κυτταρολογίας.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ

Καλλιέργειες κολπικού και τραχηλικού επιχρίσματος για εύρεση μικροβίων.

ΕΡΕΥΝΑ

Έρευνα που αφορά βελτίωση πρωτοκόλλων καθώς και έρευνα γονιδιωμάτων.

Ρωτήστε μας

Οποιαδήποτε απορία έχετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

    μικροσκόπηση, ο πιστός σας συνεργάτης!

    Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την αίσθηση σιγουριάς και ανακούφισης ότι κάποιος ικανός και υπεύθυνος έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει τις εξετάσεις των ασθενών του. Ζητήστε προσωποποιημένη ενημέρωση και προσαρμογή πακέτων εξετάσεων που ταιριάζουν στον τρόπο λειτουργίας του ιατρείου σας!

    Γνωρίστε τους ιατρούς μας

    Το ιατρικό προσωπικό των εργαστηρίων της μικροσκόπησης αποτελείται από ανθρώπους με πολύ μεγάλη εμπειρία στο ειδικό αντικείμενο που έχει αναλάβει ο καθένας.